Om Contexo
Knut Brusletto
I media
Godkjenninger
HMS
Miljø

Knut Brusletto

«Sjefen sjøl»

Knut Brusletto ble født på Ringerike sykehus i 74, som odelsgutt til Nibstad Gård, på Gol. Han er sønn av en maskinentreprenør, og er vokst opp med olje på hendene.

Knut Brusletto

Historien om Knut, som barn, er at han allerede som svært ung var en entreprenør og organisator. Han var blant mye annet pådriver for snøhulebygging på skolens område før og etter skoletid. At folk møtte opp viser at han allerede da hadde det som trengs for å være en leder.

Begynnelsen

Sjefen sjøl har lang erfaring med maskiner og hardt arbeid. Han har jobbet hos mange av de store entreprenørene og samlet seg en enorm mengde kunnskap om ulike fagområder i bransjen.

I 1994 startet han for seg selv, sammen med bror Roger Brusletto. De hadde en del små og mellomstore jobber for blant andre Statens vegvesen, Jernbaneverket (nå BaneNor) og OtokumpuNor Zink. I 2004 gikk dessverre firmaet konkurs, og lærepengen i andre enden var et faktum.

Contexo og X Maskinutleie

Etter en stund i tenkeboksen og noen runder med seg selv, gikk han igjen i gang, med Contexo AS i 2008. Contexo ble startet som et konsulentfirma, sammen med broren. De jobbet en stund på byggherresiden og påtok seg oppdrag for, blant andre, firmaer som Brick, Bama og Asko.

I 2010 så Contexos søsterselskap X Maskinutleie dagens lys, og firmaet er i dag hovedleverandør på maskinsiden til Contexo AS. De driver også utleie til andre som trenger å leie maskiner og annet utstyr. Firmaet er 95,5 % eid av Halling Invest AS, v. Knut Brusletto.

I 2011 begynte Contexo å påta seg entreprenørhatten igjen, og bygget en kulvert i Øyo, før de bygget Tretten bru over Gudbrandsdalslågen, i Oppland fylke. Videre har det gått slag i slag. Mer om Contexos prosjekter kan dere lese på «Referanseprosjekter». 31.12.16 solgte Roger Brusletto seg ut av Contexo, og gikk over til å være ansatt. Contexo AS er i dag eid av Knut alene.

Knut Brusletto – pådriver med stor arbeidskapasitet og fagkunnskap

Knut Brusletto er en pådriver og en mann med en stor arbeidskapasitet. Han er eksepsjonelt god på å vite detaljer om alle prosjektene han jobber på, og er et leksikon av kunnskap om mange ulike fag. Han er utdannet maskinfører og bergsprengingsleder, superbruker i Excel og har til tider litt dårlig humor. Han er alltid førstemann på kontoret om morgenen, og siste mann som forlater det om kvelden. Han jobber hardt og forventer det samme fra sine medarbeidere. Han er en type som like gjerne diskuterer intrikate juridiske spørsmål som ekstrautstyr på maskiner. Han leter hele tiden etter løsninger på ulike utfordringer, og finnes ikke maskinen som kan løse utfordringen, nei da må man få en laget.

Knut er også pappa til Victoria, og bonde på Nibstad gård. Storefjellstølen drives av Knut og Lise, og er en fantastisk plass på Storefjell, på Golsfjellet. Der er det over 40 dyr av typen Skotsk høylandsfe. Han har også 20 melkekyr nede på gården på Gol. Nok å henge fingrene i, både i arbeidstiden og på fritiden har han, uten tvil.

I 2018 feirer Contexo AS 10 årsjubileum, og sjefen står støtt på lederplassen. Han ser framover mot ti nye år, med spennende prosjekter, fornøyde kunder og ansatte, smarte løsninger og mange utfordringer.

Kontakt Knut Brusletto

Telefon: 907 88 000
E-post: knut@contexo.no